Una exposició de 70 imatges de plantes de la Murta posa en valor la riquesa botànica de la vall i la serra de Corbera

La Casa de la Cultura d’Alzira acull esta vesprada la inauguració d’una exposició sobre les flors de la Murta. L’autor de l’exposició, Salvador Iñigo serà l’encarregat d’inaugurar-la amb una conferència sobre la Vall de la Murta i la seua flora. La mostra organitzada per l’associació mediambiental Murta i Casella, incidirà en la riquesa botànica de la vall de la Murta i la serra de Corbera.

La mostra està inspirada en el llibre Flora de la Vall de la Murta, de Salvador Íñigo Luis, i dona detall sobre l’espectacularitat de la variada riquesa florística que conté l’emblemàtic paratge natural de la Murta, a través de l’exhibició de l’extensa i detallada col·lecció gràfica de l’autor. Segons explica el mateix Iñigo, la Murta és un referent per la seua riquesa botànica, la mostra de imatges que es presenta hui n’és una xicoteta representació. Salvador Iñigo.

La mostra que s’inaugura hui a les 8, està organitzada amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient, i de les empreses Texlimca i Recuperaciones Xúquer S.L. Esta exposició de la Murta coincidix amb aum altra exposició oberta fins el 4 de desembre: «Joies Botàniques de la Ribera i voltants». Un treball impulsat per la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Universitat de València i la Conselleria d’Agricultura que té com a base la fotografia de plantes autòctones de la comarca, amb la finalitat de sorprendre l’espectador.

Deixa un comentari