Una exposició del campió del món Jorge “Aspar” inaugura la XXVI Setmana Cultural de la Falla Plaça Major

Esta vesprada a les set arranca la XXVI edició de la Setmana Cultural de la Falla Plaça Major d’Alzira amb la inauguració de dos exposicions que romandran obertes a la Casa de la Cultura fins al 14 de desembre. La sala d’exposicions 2 acollirà les obres d’Antonio Climent, guanyador al 2019 del Concurs de Pintura Falla Plaça Major. L’alzireny Jorge Martínez “Aspar”, quatre vegades guanyador del món de motociclisme, presentarà 40 años por el mundo en la sala d’exposicions 1.

Demà a les 19:30, al Cau del Cacau, cata i venda d’olis “Ribes-oli”, millor oli artesanal del món al 2011. Fins al 14 de desembre, continua la recollida de joguets dimecres i divendres de 19 a 20:30. El 10 de desembre a les 18h, tindrà lloc al col·legi La Purísima el festival infantil de Nadal amb l’actuació del mag Larsen. Les entrades, a 5€, es poden adquirir en la tenda de moda infantil Mentha i són a benefici de les Germanes Franciscanes.

El dilluns 26 de desembre, la XXVI Setmana Cultural de la Falla Plaça Major clausurarà amb el concert de nadal del Cor Amics de Santa Cecília al col·legi La Purísima. El concert, dirigit per Zvonimir Ostoic, començarà a les huit i comptarà amb la participació del sextet de metall SocaBrass i el percussionista Lluís Albert. Les entrades són a 5€ i pròximament s’anunciaran els punts de venda.

Deixa un comentari