fbpx

Una família alzirenya conta la seua experiència quan va arribar a sa casa a la Covid-19

Compartix la notícia

La incertesa és el pitjor símptoma per a les famílies d’un malalt de COVID-19. Quan comencen a manifestar-se els primers símptomes, el més recurrent és pensar que no es tractarà de coronavirus, però quan veus que la febre no remet, comences a preocupar-te. Les notícies falses que circulen per les vies de missatgeria instantània no ajuden a superar la situació, però sí que ho fan els missatges d’ànim d’amics i familiars.

Quan la febre va començar a pujar, la família d’Eugènia, malalta de coronavirus, va cridar al telèfon de la Generalitat que els va atendre als 45 minuts. Els van receptar paracetamol i van esperar uns dies. No obstant això, la malalta no va millorar, així que van decidir dur-la a l’hospital. Una vegada allí, es va quedar ingressada i aïllada una setmana. A hores d’ara, ja es troba a casa recuperant-se. Deixar a Eugènia, que té 61 any, sola a l’hospital, va ser el pitjor moment per al seu marit, Josep Antoni Fluixà, que es va refugiar en les paraules esperançadores dels metges i els missatges dels amics i familiars.
Fluixà assegura que els metges l’han informat diàriament de l’estat en què es trobava la seua dona i a hores d’ara, que ja es troba a casa, seguixen en contacte per comprovar la milloria. Ell i la seua filla no tenen símptomes, però també es troben totalment aïllats a casa, atés que s’han convertit en població de risc.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-d-039-abril-2020_md_49560913_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari