Una “macrodespertà” iniciarà el 9 d’octubre les falles “de la prudència”

Una “macrodespertà” obrirà el 9 d’octubre una setmana Fallera un poc diferent enguany. Amb menys d’una setmana per a donar el tret d’eixida a la festa fallera, l’Ajuntament d’Alzira ja ha començat amb els preparatius per a posar a punt les festes.

Enguany, Alzira reprèn la seua setmana fallera. Encara amb mesures sanitàries, sí, però carregada de sorpreses. Xavi Pérez, regidor de Festes, assenyala que cal celebrar amb més prudència que mai.

L’excepcional Setmana fallera començarà dissabte 9 d’octubre a les 8h amb una “macrodespertà” que recorrerà els principals barris d’Alzira. El mateix dia tindrà lloc la primera cercavila i la primera mascletà que es repetiran durant tota la setmana fallera. A mitjanit es viurà la Nit de la Plantà.

Ja amb els monuments plantats el dia 10 a mitja nit es viurà el primer castell, amb la participació de la Pirotècnia Crespo. La “mascletà” i la Nit del Foc de l’11 d’octubre tindran com a protagonistes a la pirotècnia Zarzoso. En esta jornada es durà a terme també el concurs de pasdobles, a les 19h.

L’última jornada festiva es viurà el 12 d’octubre. A les 18h començarà l’ofrena de flors. I a les 20,30h hi haurà un gran castell de focs artificials a mans de Coeters Dragón, que donarà pas a la crema dels monuments infantils, a les 21h. Una hora després serà el moment d’encendre en flama les falles grans, acte amb el que es posarà punt final a la festa.

Deixa un comentari