Una nova edició de «FormaEmprén» oferirà capacitació i suport a les noves empreses

Alzira obri el període d’inscripció del programa de foment empresarial FormaEmprén. El termini per a la inscripció estarà obert fins al 21 d’abril i el programa s’activarà al 26 d’abril per a les empreses seleccionades. A més, el 12 de maig es seleccionarà el millor projecte empresarial d’Alzira que obtindrà un premi de 300 euros en Targeta Alzira.
Este programa de promoció d’empreses organitzat per IDEA Alzira ajuda als empresaris a començar millorant les seues tècniques de gestió empresarial. Es treballa en dos objectius fonamentals: promoure l’emprenedoria i facilitar la prosperitat de les xicotetes empreses. S’organitza a través de 14 sessions dinàmiques i de treball en equip que es desenvolupen en horari de 10 a 14 del migdia i que s’allargaran fins al 12 de maig. En les diferents sessions es tractaran temes com la definició del model de negoci o la gestió de les persones d’un equip de treball.
També s’ofereix atenció individualitzada a l’emprenedor dins el del programa “Viatge a l’ocupabilitat” que permet dotar de recursos i eines adaptades a cada emprenedor.

Deixa un comentari