Una vintena de professionals sanitaris aprén a l’hospital de la Ribera noves tècniques de neurocirurgia

Conèixer l’anatomia del cervell humà per a ajudar a les persones amb alguna malaltia neurológica, tant a nivel quirùrgic com de rehabilitació. És l’objectiu amb el qual una vintena de professionals sanitaris es formen esta setmana a l’Hospital de la Ribera. Es tracta de la tretzena edició del curs ‘Neuroanatomia clinicoquirúrgica”, destinat a personal d’Infermeria i altres professionals sanitaris’.

La Comunitat Valenciana, Madrid, Galícia, Catalunya i Múrcia són alguns dels punts d’origen dels assistents a este Curs, que ha estat organitzat pel Servei de Neurocirurgia de l’Hospital d’Alzira, en col•laboració amb la Càtedra de Neurociència Global i Canvi Social de la Universitat Internacional de València (VIU) i la Fundació Neurocirurgia, Educació i Desenvolupament (NED).

Segons ha destacat el coordinador del Curs i cap del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital d’Alzira, el Dr. José Piquer, es tracta de l’únic curs del país que integra teoria i pràctica amb l’objectiu de recuperar les últimes tècniques en el tractament de malalties neurològiques.

Deixa un comentari