Uns Cors Solidaris arreplegaran els taps de plàstic

El Memorial Nacho Barberà ja ha aconseguit el seu primer triomf abans que el baló comence a rodar la setmana pròxima en el camp d’esports Venècia. Este matí s’ha signat un acord entre l’Ajuntament d’Alzira, l’associació Memorial Nacho Barberà i l’empresa alzirenya Clear Pet pel qual s’instal•laran dos contenidors en forma de cor, anomenats Cors Solidari, en el cantó dels carrers Pérez Galdós i Francisco Arbona i al parc Pere Crespí.
Eixos milers de taps que fins ara reuníem per a donar a famílies i que amb el temps han deixat d’arreplegar-se per l’alt cost del transport i la relativa poca recaptació obtinguda tindran una destinació. Per mitjà d’un conveni, l’empresa de tractament de plàstic Clear Pet recollirà tots eixos taps, els tractarà per a donar-los una segona vida i els ingressos obtinguts aniran destinats a la investigació de la mort sobtada. Així ho explicava el seu gerent, Borja Martínez.

Prèviament s’ha presentat la 3a edició del Memorial Nacho Barberà que es disputarà el pròxim cap de setmana, de divendres a diumenge. Han estat presents el director científic de l’institut d’investigacions sanitàries de la Fe, Máximo Vento, qui ha recordat la importància de la inversió dels estaments públics en investigació. El doctor Vento ha avançat algun dels avanços a què es vol arribar.La investigadora de Cardiopaties familiars i mort sobtada, Aitana Braza, ha fet un agraïment triple:

Per la seua banda, el president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, Salvador Gomar, ha indicat com des de l’ens futbolístic, arran de la mort de Nacho s’han millorat les revisions mèdiques.

Fernando Barberà, president del Memorial, ha parlat de les dos facetes que porta endavant l’associació.

El regidor d’esports, Fernando Pascual, ha destacat la combinació d’esport i solidaritat que s’excercix des del Memorial i el suport que sempre tindran des del consistori.

En l’apartat esportiu, que desenvoluparem la pròxima setmana amb Fernando Barberà, el divendres i dissabte jugarà la categoria cadet amb els dos primers equips de la UD Alzira, el València, Llevant, Ciutat de Xàtiva i E1 València Paiporta. Diumenge jugaran les categories de Futbol 8.

Deixa un comentari