Consells per evitar l’estrés vacacional

Arriben les vacances d’estiu, moment tan desitjat per tots, i que per als més menuts comença este mateix divendres.  És temps de relaxar-nos  i gaudir, dies de descans que s’han guanyat a l’ hivern treballant i exercint les obligacions. Per als pares, però, pot resultar un maldecap si no tenim en compte algunes qüestions importants com per exemple , amb qui deixar els menuts mentre encara treballem, on fer una escapada i amb qui, o quin pressupost és el més realista per  a la nostra butxaca.

I és que l’estiu amb més temps de descans i diversió per a les famílies, comporta despeses extra, imprevistos i moltes planificacions que no hi exigeix la rutina del treball i l’escola durant la resta de l’any. Per això en “El Diari de les Emocions”, el psicòleg Ximo Estrelles ens dona unes pautes per descansar-hi i gaudir-hi a parts iguals, sense haver d’estressar -nos. Segons Estrelles, el més important és no idealitzar les nostres vacances i assumir que també a l’estiu haurem d’afrontar alguns reptes.

 Segons Estrelles de Psiques Alzira, cal planificar les despeses per no desbaratar el pressupost de tot l’any, però no cal tindre ho tot controlat ni fer massa coses en els nostres dies de descans, això sí, resulta imprescindible dedicar-nos temps i no descuidar la nostra salut.

Deixa un comentari