Vaersa invertirà 4,7 milions en automatitzar la planta d’envasos d’Alzira

Vaersa invertirà 4,7 milions d’euros en l’automatització de la planta de selecció d’envasos d’Alzira per a augmentar el seu rendiment. Es passarà d’una capacitat de 3 a 8 tones a l’hora i un increment d’eficàcia en la selecció d’envasos lleugers.

La planta de selecció d’envasos d’Alzira va ser la primera instal·lació a la Comunitat Valenciana per a la selecció d’envasos lleugers i, per tant, cal actualitzar-la. Amb esta inversió s’automatitzarà la planta a partir del pròxim mes de novembre. La posada en marxa de la nova línia de selecció està prevista per a març del 2024. S’espera que amb esta important inversió en la planta, que depén de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, s’augmente l’eficiència.

De fet, la inversió permetrà augmentar el rendiment de la planta, que aconseguirà una capacitat de tractament de 8 tones d’envasos a l’hora, front a les 3 tones actuals. D’altra banda, incrementarà l’eficàcia en la selecció d’envasos lleugers, obtenint materials seleccionats reciclables amb major qualitat.

A més, la creixent conscienciació ciutadana en la separació en origen dels residus ha suposat un increment en la recollida d’este tipus de residus en els contenidors grocs, per la qual cosa ha de continuar incrementant-se el rendiment de les plantes de tractament per a absorbir els increments de flux.

Deixa un comentari