Alzira reprèn la segona edició de ‘El valencià en moviment’
La iniciativa pretén fomentar l'ús del valencià en l'esport

Alzira llança la segona edició de la campanya ‘El valencià en moviment’ per a fomentar l’ús del valencià en l’esport amb un concurs. Es tracta d’una iniciativa en la qual poden participar tots els clubs i escoles esportives d’Alzira i que consistix en emprar la nostra llengua entre els seus jugadors i jugadores, així com personal, als seus comunicats, reglaments o campanyes publicitàries per a aconseguir el guardó.

La quantia total màxima d’estos premis serà de 2.000 euros. S’establix un primer premi de 1.500 euros i un segon de 500 euros, destinats al pagament de l’equipament de competició, que anirà retolat amb els logos institucionals i el disseny de l’eslògan: ‘El valencià en moviment’, els quals facilitarà l’Ajuntament d’Alzira.

Els interessats a participar, hauran de presentar els seus projectes de l’1 al 20 de maig de 2021 per via telemàtica al web de l’Ajuntament d’Alzira i els documents presentats hauran de ser escrits únicament en valencià. En este sentit, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha destacat que els clubs esportius són col•lectius que contribueixen a potenciar les pràctiques saludables i també a socialitzar-nos i, per tant, són un bon vehicle per a estendre la llengua. Escoltem al regidor:

Deixa un comentari