VOX acusa a l’Ajuntament de falta de suport a les persones majors

Compartix la notícia

VOX Alzira acusa l’Ajuntament de falta de suport a les persones majors durant la pandèmia de la covid-19. El partit va presentar una moció al plenari del passat 30 de juny que va ser denegada pels partits que formen el govern alzireny, el PSOE i Compromís. L’equip de govern va assegurar que s’han dut a terme diverses iniciatives en Alzira destinades a este col·lectiu com ara el servei d’atenció psicològica, menjar a casa o ajuda a domicili entre moltes altres.

La moció del partit d’ultradreta consistia en la denuncia de la mala gestió que al seu parer ha fet el govern de les residència en esta crisi sanitària. Segons VOX, l’Ajuntament d’Alzira hauria de destinar més recursos que asseguren a les persones majors una vida digna i a més, condemnar el seu abandonament i solidaritzar-se amb les famílies. Escoltem el portaveu, Ricardo Belda.

Des de la regidoria de serveis urbans expliquen que, durant l’estat d’alarma, es van realitzar a les residències tests massius per a tots els residents i treballadors i a més, es van dur a terme les desinfeccions oportunes. Per tant, no es pot acusar l’equip de govern d’abandonament a les persones majors.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-6-juliol-2020_md_53274313_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari