fbpx

VOX reclama a Compromís que reclame disposar del romanent municipal per combatre la Covid-19

Compartix la notícia

VOX Alzira denuncia que l’Ajuntament no s’ha mostrat obertament en contra de la cessió del romanent municipal al govern central. No obstant això, des de l’Ajuntament d’Alzira expliquen que, encara que esta cessió és un atemptat contra l’autonomia municipal, no podrien negar-se a donar estos diners a l’Estat si fora una mesura per a ajudar a la ciutadania a pal·liar les deficiències econòmiques de la covid-19.

VOX assegura que el govern alzireny no ha denunciat esta proposta de l’Estat perquè necessita el suport del PSOE per a governar. Així doncs, el partit d’ultradreta assegura que el govern alzireny ha caigut en una contradicció per haver demanat al govern central la supressió de la regla de despesa per a disposar lliurement del romanent municipal però no prendre accions contra el partit socialista davant este acord entre el seu govern i la FEMP.

Tot i això, per part del consistori afirmen que malgrat que no estan d’acord amb esta mesura i així ho han fet saber no es poden deixar de banda les necessitats socials i econòmiques del país en este moment. A més, des de l’Ajuntament demanen la supressió de la llei Montoro que només permet als consistoris utilitzar este romanent per a pagar el deute.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-17-d-agost-2020_md_55280517_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari