Xavi Sarrià, El Diluvi i Nius de nit són els primers artistes confirmats per als concerts del 9 d’octubre

Compartix la notícia

Nius de Nit, El Diluvi i Xavi Sarrià són ja primers artistes confirmats dels concerts d’octubre d’Alzira. Des de la regidoria de Cultura ja s’han fet públics els primers cantants que formaran part del cartell d’esta cinquena edició d’uns concerts que segueixen apostant per una oferta musical d’èxit i la promoció de la música en valencià.

Les entrades de l’esdeveniment, a la venda des del passat 1 d’agost, tenen un preu en promoció de set euros i es poden comprar en el web d’Instant ticket, en notikumi o telefonant al 902 444 300 de 8 del matí a 11 de la nit.

Des de la regidoria de cultura han remarcat la importància de fomentar la música en la nostra llengua, més encara en una data tan rellevant com el 9 d’octubre. En paraules del regidor de l’àrea, Alfred Aranda, este concert no és més que el reflex d’un poble que camina cap a un futur autèntic i solidari.

El regidor ha mostrat també el seu orgull per una tardor que s’arrima carregada d’actes i que emplenarà la nostra ciutat de cultura durant els pròxims mesos.

1

 

2

 

3

 

Imatge 1 Sala Apolo

Imatge 2 El Diluvi 

Imatge 3  SonRias Baixas

Compartix la notícia

Deixa un comentari