fbpx

Ximo Noguera publica un llibre sobre els 40 anys de música electrònica, industrial i experimental a EspanyaÀudio 

Compartix la notícia

Ximo Noguera publica un llibre sobre els 40 anys de música industrial experimental a Espanya i sobre els, també, 40 anys de bandes com Esplendor Geométrico. El llibre té les dimensions d’un disc de vinil i s’ha publicat mitjançant Industrial Complex, una plataforma que va començar com a pàgina web per a resenyes de discos i actualment opera com a magazín imprés i segell discogràfic.

Ximo Noguera, tècnic d’Alzia Ràdio, ha explicat en El Dia per Davant la dificultat per a la creació músical d’este tipus en els anys 80, mentre en altres països ja duien anys d’avantatge pel que fa a l’accés a la música industrial experimental i al material necessari, com els sintetitzadors.

El llibre, titolat “40 anys de música electrònica, industrial i experimental a Espanya”, està escrit en primera persona per diversos artistes reconeguts, com Oscar Molero o Angel Molina, que han col·laborat en l’elaboració de l‘obra. Segons afirma l’autor, el llibre parla d’altres artistes, a banda d’Esplendor Geomètrico. L’escoltem:

      40-anys-musica-electronica-experimental-i-idustrial_md_63869938_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari