Avancen les obres del futur Casal Jove d’Alzira

L’alcalde, Diego Gómez, i el regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, Albert Furió, visitaren ahir dilluns 14 de gener de 2019, les obres del magatzem de Cucó, on està prevista la ubicació del futur Casal Jove. Este projecte de l’Equip de Govern, pretén, com ha manifestat el regidor de Joventut, Albert Furió, que la joventut alzirenya tinga per fi, un espai diàfan on poder reunir-se i realitzar activitats, com ara música, teatre, cinema o campionats de jocs de taula o videojocs que tan bona acceptació tingueren en el 2018.

Els treballs ara s’han realitzat són l’adequació dels banys, del terra, el lluït de les parets i el canvi d’una part de la instal•lació elèctrica. Ja s’havia finalitzat altres actuacions anteriorment sobre el sostre, es demoliren i reforçaren algunes parts de l’edifici, es va retirar el fibrociment que hi havia en algunes zones, i també es dugueren a terme correcció de certes deficiències estructurals.

La última fase de les obres es finançarà amb Fons Europeus  i inclourà el canvi de les finestres i portes quedant així un espai diàfan llest per poder utilitzar-lo.