Serveis Informatius

Els Serveis Informatius d’Alzira Ràdio recullen la informació més rellevant de la nostra localitat, apropant-te els esdeveniments, les notícies de l’Ajuntament, dels Serveis Públics, de la Cultura, l’Economia, la Política. Informació de qualitat de la ràdio pública.

Torna a escoltar l'informatiu

Notícies destacades

agenda educativa 2023-2024

Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 23-24

La Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira ha elaborat l’Agenda Educativa per al curs 2023/2024. L’edició d’enguany es publica
Llegeix Més
agenda setembre octubre 2023

AGENDA CAP DE SETMANA 29 I 30 SETEMBRE I 1 D’OCTUBRE

MÚSICA Comencem per la música. Esta vesprada a les set al claustre de la Casa de la Cultura, actua la
Llegeix Més
Insectari Alzira

L’Ajuntament d’Alzira sol•licita a a la Generalitat que s’instal•le ací un insectari comarcal per a liderar la lluita biològica contra les plagues en el camp.

L’Ajuntament d’Alzira vol albergar un insectari comarcal. Així es va a provar ahir en sessió plenària esta proposta a la
Llegeix Més
monestir Aigües Vives

L’Ajuntament d’Alzira considera que el Monestir d’Aigües Vives ha de ser públic i reclamen a la Generalitat que asumisca el seu dret a adquirir-lo.

L’Ajuntament d’Alzira reclama a la Generalitat que assumisca la seua reponsabilitat i complisca el seu compromís d’adquirir el Monestir d’Aigües
Llegeix Més
forum economia

El polígon del Pla i el de Materna seran els primers en tindre entitats de gestió i modernització tal i com reclamen els empresaris.

La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit hui el debat “Economia a la Ribera, més enllà de l’agricultura’, desenvolupat
Llegeix Més
dia del turisme 2023

Alzira vol definir el turisme que volem amb un pla estratègic participat per tots els sectors que intervenen.

Alzira commemora el dia del turisme amb un programa especial d’Alzira Ràdio dedicat a desgranar els distints recursos que té
Llegeix Més
La federació de veïns demana que l'Ajuntament es pronuncie sobre les alternatives al pont de Xativa en el plenari del mes de setembre.

La federació de veïns demana que l’Ajuntament es pronuncie sobre les alternatives al pont de Xativa en el plenari del mes de setembre.

La federació de veïns vol que l’Ajuntament d’Alzira es pronuncie sobre el futur disseny del pont de Xàtiva Així ho
Llegeix Més

Deixa un comentari