175 xiquets i xiquetes participen en els Tallers de Pasqua 2023

175 xiquets i xiquetes participen en els Tallers de Pasqua organitzats per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira a través del Centre d’Informació Juvenil. Estos tallers estan dirigits a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys i oferixen manualitats i jocs pasqüers. S’impartiran fins al 14 d’abril de 9 a 14 hores a la Casa de la Cultura.

Este matí han començat els Tallers de Pasqua 2023. L’objectiu, recordar tradicions i jocs perquè els més menuts puguen conéixer-los i compartir-los. Els grups s’organitzen per edats i per col·legis perquè l’adaptació siga més fàcil. Enguany, com a novetat, hi haurà teatre per a l’alumnat d’infantil i un projecte intergeneracional per als més majors en col·laboració amb Serveis Socials.

Entre les activtats, una fira pasqüera amb jocs de corda, jocs participatius i de psicomotricitat, paracaigudes i sambori. També hi haurà tallers de creativitat per potenciar la imaginació dels xiquets i xiquetes. Totes estes activitats estaran amenitzades amb balls i cançons de Pasqua i amb un esmorzar de mona. Maria José Furió, coordinadora de les activitats, explicava que els tallers tenen el conill de Pasqua com a fil conductor.

Deixa un comentari