Jose Andrés Hernández candidat oficial del PP Alzira

El PP D’Alzira va presentar ahir de manera oficial el seu candidat a l’alcaldia a per a les pròximes eleccions  municipals. José Andrés Hernández , actual president local dels populars es va presentar amb tres compromisos del que serà la seua trajectòria si es converteix en alcalde el pròxim mes de maig.

Hernández estigué emparat per l’ ex alcaldessa i actual diputada al congrés , Elena Bastidas, José Juan Zaplana i altres càrrecs comarcals i regionals del partit en al seua presentacio.

L’encarregada de presentar l’aposta del PP per a Alzira , fou la presidenta regional Isabel Bonig , que ja havia mostrat la seua predilecció per José Andrés en el passat i que assegurà que éste s’ha mostrat disposat des del primer moment.

José Andrés Hernández va explicar que llançava des del primer moment tres compromisos que compliria si era escollit alcalde: que tots els membres de la seua llista hauran de tindre un ofici independent de la política, que no repetirà reelecció si no aconsegueix complir el 100% del seu programa electoral i que la seua trajectòria al front del consistori te data de caducitat , ja que només estaria disposat a ser alcalde durant dos legislatures.

Categories Política