Flores Raquel, Mecatronic, Modesto Ballester i la Comissaria de la Policia Nacional, guardonats per l’Associació Empresarial d’Alzira en la XVI Setmana de l’Economia

Ahir coneguerem les entitats guardonades per l’Associació Empresarial d’Alzira en la xvi setmana de l’economia. Una floristeria, Flores Raquel, una empresa etiquetadora, Mecatronic, una de manteniment de vehicles, Modesto Ballester, i la Comissaria Local de la Policia Nacional Alzira Algemesí han sigut els premiats. L’associació Empresarial ha destacat la llarga trajectòria de vida i la seua llavor en el comerç local d’alzira.

Hui a El dia Per Davant hem pogut parlar amb el president de l’associació, Raul Tudela, i els guardonats. Isabel González ha estat al capdavant de de Flores Raquel, qui no esperava este premi. Ella va entrar com a dependenta i va acabar al càrrec de la floristeria, un negoci que ha canviat molt en els últims anys.

Mecatronic ha estat una altra de les empreses guardonades, una empresa dedicada a l’etiquetatge de productes que va nàixer a Guadassuar però pel seu èxit primerenc es va traslladar a Alzira. L’Associació empresarial ha volgut destacar la valentia dels propietaris actuals, que sent treballadors en un inici es posaren al capdavant de l’empresa quan en la crisi del 2008 els propietaris la deixaren al seu càrrec.

El tercer dels premiats ha estat Modesto Ballester, una empresa que porta quasi un segle d’anys d’història a Alzira, i es dedica al manteniment de vehicles industrials pesats com camions. El seu propietari, Modesto Ballester explicava este matí a El dia Per davant que ha estat tota una sorpresa rebre el premi perquè semblaven invisibles en quant a empreneduria i desenvolupament empresarial.

Per últim, l’Associació Empresarial va voler reconeixer la llavor d’una institució com la Policia Nacional a Alzira. Raul Tudela ha manifestat la rellevancia del cos de policia, ja que sense els agents les empreses i el comerç no estarien segurs.

Estos premis s’entregaran divendres dia 23 a les 21, previament al sopar d’acomiadament de la Setmana de l’Economia a la sala Rex Natura.

Deixa un comentari