El Centre de Formació Professional Luis Suñer rep el reconeixement Platí de la xarxa de programes d’innovació Novigi

El Centre de Formació Profesional Luis Suñer ha assolit el reconeixement en la Categoria Platí de la xarxa de programes Novigi per la seua excelent trajectoria en programes d’innovació, empreneduria, acreditació i qualitat.
La Xarxa Novigi és una xarxa col·laborativa entre centres de Formació Professional i entre el professorat, per a la dinamització i la consolidació de la innovació pedagògica i organitzativa com a element clau de canvi dels models d’aprenentatge de la Formació Professional evolucionant a metodologies actives en les quals l’alumnat intervé com a protagonista actiu en l’adquisició de competències. El centre alzireny Luis Suñer ha estat premiat per segona vegada per dur endavant programes clau en les quatre temàtiques. L’any passat reberen l’or i enguany el platí.

Dins del projecte Innovatec, el centre va crear una aula de innovació educativa en una xarxa d’informàtica amb ferramentes per a ajudar als alumnes en el procés d’innovació. Pel que fa a la aempreneduria, el departament de Fol organitza jornades sobre empreneduria amb testimonis d’empresaris, a més de crear un projecte de creació d’una empresa. A banda, el centre oferix l’acreditació de certificats professionals, per a treballadors experts en una àrea que no han rebut cap formació. Per últim, el Luis Suñer és model en el projecte de qualitat.
L’entrega de premis va tindre lloc a Alacant, amb un acte de matí i una gal·la de nit.

Deixa un comentari