L’Ajuntament d’Alzira convoca als propietaris de vivendes susceptibles de patir risc d’incendi forestal per a comunicar-los les mesures de prevenció obligatòries

L’Ajuntament d’Alzira ha convocat esta vesprada els propietaris de vivendes d’urbanitzacions o nuclis de població susceptibles de patir risc d’incendi forestal per a comunicar-los les mesures de prevenció que tenen a l’abast i han de realitzar obligatòriament.
Per este motiu, assistiran els sevicis tècnics municipals junt amb els responsables polítics, qui explicaran en que consistix l’ordre d’execució col·lectiva que obliga als propietaris a mantindre mesures de prevenció contra incendis forestals. Alfons Domínguez ha destacat que l’obejctiu de l’Ajuntament és arribar a bon port per protegir la vida de les persones i per això ajudaran a complir esta normativa als propietaris.

La reunió serà esta vesprada a les 18.30h a la Casa de la Cultura d’Alzira. Es prega l’assistència del màxim de persones propietàries de les vivendes identificades a la cartografia que es pot consultar al portal web de l’Ajuntament d’Alzira.