L’acadèmica Immaculada Cerdà rebrà el Guardó d’Or de la Falla Plaça Malva per la seua tasca de promoció del valencià

La Falla Plaça Malva otorga el Guardó d’Or 2020 a Immaculada Cerdà Sanchis, acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’acte de lliurament es durà a terme el dijous 6 febrer, a les 19.30 h, en la Casa de la Cultura

Immaculada Cerdà és natural d’ Algemesí i és  tècnica lingüística, filòloga, docent i acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. Treballa a la Diputació de València des de 1990, i és cap de la Unitat de Normalització Lingüística des de 2000. Com a responsable d’esta unitat, efectua tasques d’assessorament, planificació i control del pressupost. Col·labora amb altres institucions com ara l’AVL, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Conselleria de Cultura i l’Escola Superior d’Art i Disseny, entre altres.

A més a més, Imma Cerdà  és una de les  col·laboradores assídues del llibret de la Falla Plaça Malva, motiu pel qual és una bona coneixedora de la Comissió i, sobretot, de l’Associació Cultural. Assegura que per a ella “és tot un honor rebre este guardó”.

Deixa un comentari