Alzira mostra els seus atractius turístics a FITUR 2020

La Societat Musical d’Alzira desfilarà pels corredors de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), amb música tradicional fallera. A més, l’Ajuntament presentarà el projecte Peke Turisme com una de les iniciatives més importants d’enguany. La nostra ciutat estarà present un any més a FITUR fins el 26 de gener i mostrarà també a la resta del món la reganyà i les papereres Gummy.

Des de l’any 2002, Alzira ha presentat a FITUR els bens culturals, gastronòmics i festius amb més potencial, per atraure a la ciutat la resta dels territoris.  La música estarà més present que mai amb una exhibició de tambors de la Junta de Germandats i Confraries de la Setmana Santa i la presència de la Societat Musical d’Alzira.

Per a l’Ajuntament d’Alzira, la ciutat compta amb un potencial festiu, cultural i esportiu, però també patrimonial i gastronòmic tant potent que cal explotar-lo a FITUR de la millor manera possible. D’esta manera, el Consistori  pretén fer aplegar a un major nucli de potencials visitants l’intensa activitat que registra la ciutat durant tot l’any.

Deixa un comentari