A partir de demà es podrà comprar l’abonament teatral de primavera per al Gran Teatre

Comença la temporada de primavera al Gran Teatre amb la venda de l’abonament teatral. Es podrá comprar a partir de demà fins al 17 de març. L’abonament per a la primavera inclou diversos teatres per a tots els públics i un espectacle de dansa.
Entre els espectacles inclosos trobem l’obra de teatre “El perfume del tiempo” per a joves i adults de la compañía Arden producciones. Es representarà divendres 22 de març. L’espectacle és en castellà,escrit i dirigit per Chema Cardeña. Les entrades individuals sense abonament costen 8 euros i 6 la reduida, com la resta d’espectacles teatrals.

El divendres 12 d’abril, Cia la Negra presentarà al teatre Win Win, una obra teatral en valencià del director Carles Sanjaime. Recomanat també per a joves majors de 14 anys i adults.

I l’últim divendres d’abril, dia 26 el Gran Teatre acollirà un espectacle de dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, a càrrec del Conservatori Professional de Dansa de València. Amb la participació de la Companyia Jove del Conservatori. L’entrada única, sense abonament teatral són 5 euros.

Per tancar la primavera al Gran teatre, la compañía Toom Pak presenta Reciclart 2.0. Un teatre per a tots els públics, sense text i de 80 minuts. Serà el divendres 10 de maig.

El preu de l’abonament normal és de 25 euros, i el reduit per a carnet jove i jubilats 20 euros.
Es pot comprar des de demà fins al 17 de març, o bé al Gran Teatre dimarts 12 o dijous 14 de 19:30 a 21h, o bé a través del web de notikumi.com a partir de demà a les 21 de la nit. Les entrades individuals dels espectacles inclosos en l’abonament es podran comprar a partir del 18 de març .

Deixa un comentari