AGENDA: Actuacions del Tardeo per a hui, Música al Claustre i obertura de la piscina d’estiu

Hui divendres de nou el Tardeo invaix Alzira de 19 a 22. L’actuació institucional la tindrem al +Q Birras, amb el DJ Dani Esplugues.
També hi haurà DJs a Il Taroncello, Pau Pardo, a El Patrón DJ Joselu, al Totoro DJ The Cat, al Montecarlo DJ Josu, al Amadeus DJ FrankDark, a l’Habana DJ AliMC i al Havok2 i Led Rock remember dels 90 amb DJ Lalo.
Al Barbas Cristina Saiz i Alex Mulet faran una actuació musical de covers en acústic i al Bar de Homer hi haurà tallador de pernil en directe.
Recordem també que en estos establiments i tots els adherits a la campanya oferixen productes especials o descomptes.

Demà dissabte la Casa de la Cultura acollirà un nou concert de Música al Claustre amb l’Orquestra de Cambra de la Societat Musical d’Alzira i els poetes Josep Antoni Fluixà i Alba Fluixà. En un homenatge a Vicent Andrés Estellés pel centenari del seu naixement, els Fluixà recitaran poemes de l’autor i l’Orquestra els acompanyarà amb música.

I este dilluns 24 obri la piscina d’estiu d’Alzira, que romandrà oberta fins al 31 d’agost. Els horaris son de dilluns a diumenge d’11 a 19:30 i recordem que l’aforament és limitat a 160 persones. Es poden comprar tres tipus de tickets, bany lliure per a un dia, abonament de 10 banys o abonament mensual. La forma de pagament serà en targeta bancària. Més informació al telèfon 96 312 83 64 o al 6 6 7 91 08 54.