AGENDA: Arranca la XXIII edició de l’Sbalz Festival i la campanya destiu de donació de sang

Hui comença la 23 edició de l’Spanish Brass, el certamen que concentra cada any a Alzira grans instrumentistes de metall de tot el món. Enguany arriben des dels Estats Units i fins i tot d’Austràlia.
La primera actuació tindrà lloc esta nit a les 22.15 h. al Gran Teatre on Spanish Brass celebrarà el seu 35 aniversari com a grup recordant els seus últims espectacles on ha tocat amb Chano Domínguez, Carles Dénia, Albert Guinovart, Pablo Domínguez, David Nieto i Carmen Bejarano.
Les entrades tenen un cost de 5 i 4 euros i es poden adquirir en la taquilla del Gran Teatre esta vesprada des de les 7’30 o per Notikumi.com.
Demà tindran una única sessió, també a les 10.15 però a la Casa de la Cultura on els professors del curs que es realitza paral·lelament interpretaran les tres obres finalistes del concurs de composició i altres peces.

Esta vesprada hi haurà al Centre de Salut del Carrer de la Pau cita de donació de sang. Serà esta vesprada de 17.00h a 20.30h. També podran donar el pròxim divendres dia 5 de vesprada al Centre Sanitari del Carrer Hort dels Frares i dilluns de matí al Centre de Formació de Persones Adultes Enric Valor.
Els requisits són ser major de 18 anys, pesar més de 50 kg i no acudir en dejú. En cas de dubtes, la millor opció és acudir i preguntar als professionals. Donar sang de manera regular garantix el funcionament correcte del sistema sanitari i els hospitals i cada donació compta.