AGENDA: Conferència sobre emergencia climática, sequera i escassesa i taller de foment lector “Saborls Literaris-Xocolate”

Xúquer Viu, Acció Ecologista Agró, la Fundació Nova cultura de l’aigua i La Ribera en bici han organitzat per a esta vesprada la ponència Emergència Climàtica, sequera i escassesa. Serà a les 7 de la vesprada al Cercle Alzireny la Gallera a càrrec de Francisco La Roca, de la fundació Nova cultura de l’aigua. També es realitzarà la taula redona amb Pedro Domínguez, de La Ribera en bici-Ecologistes en acció; Graciela Ferrer, de Xúquer Viu i Eva Tudela, d’Acció Ecologista-Agró. Pedro Domínguez considera imprescindible la presa de mesures per acabar amb l’escalfament global que provoca la sequera.

Esta vesprada tindrà lloc a la Biblioteca municipal el taller de foment lector “Sabors literaris-Xocolate” a càrrec de l’escriptora i guanyadora del Premi Ciutat d’Alzira 2018, Anna Monér. A partir de les 18’30 es podrà gaudir de la literatura i el xocolate. Cal inscriure’s prèviament al 96 201 29 81 o presencialment a la biblioteca.

Recordem que de 19’30 a 21 es podran adquirir a la taquilla del Gran Teatre les entrades per a la sessió de cinema del divendres a les 20, en què es projectarà a la Casa de la Cultura Creatura, d’Elena Martín. Dissabte a les 19’30 Joan Amèric presentarà a la Casa de la Cultura el concert On viu l’esperança. L’entrada única costa 5 €.

Deixa un comentari