AGENDA CULTURAL

Esta vesprada, a les 18:00 hores, s’inauguren les anamorfosis nadalenques a la Plaça Major. El fotògraf Víctor Balaguer ha sigut l’encarregat de realitzar estes instantànies amb edificis emblemàtics de la ciutat i deformades per a causar un efecte òptic. Podran vore-les a la Plaça major fins el 6 de gener.

I hui tornen els tallers de tardor. A les 18:30 hores, tenim el taller de “Disseny de bufandes i peces d’abric” i el de “Cuina Saludable”. I més tard, a les 19:30 hores, serà l’última jornada del taller “Mostra’ns el teu talent”. Tots estan dirigits als i les joves a partir dels 12 anys i són a la Casa de la Cultura.

Hui també torna el Club Cinema Alzira amb “Lo que arde”, una pel·lícula espanyola de 2019 ambientada en l’entorn gallec rural. Es projectarà en versió original, subtitulada en castellà, a les 20:00 hores. Això sí, no està recomanada per a menors de 7 anys.

Demà, 19 de desembre, també tenim programació cultural a La Casa de la Cultura, i és que Aljazzira Jazz Club presenta Perico Sambeat Quartet. Serà a les 19:30 hores.

I este diumenge, 20 de desembre, a les 18:00 hores, tindrem teatre familiar en valencià a la Casa de la Cultura. Podrem vore l’obra “Conte de Nadal” de Tramant Teatre, una versió lliure del original “Conte de Nadal” de Charles Dickens.

Les entrades per a tots estos espectacles valen 3 euros per al públic general i 2 euros la versió reduïda. Es poden aconseguir al web de Notikumi o telefonant al 914 87 96 37, de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Recorden que els aforaments estaran limitats i es complirà amb totes les mesures de seguretat front la Covid-19. Escoltem aci l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari