AGENDA CULTURAL

La programació cultural continua a la nostra ciutat. Esta vesprada ‘La tasca del Sifoner’ serà representada per segona volta a la Casa la Cultura a les 19.30. La companyia ‘Volem Teatre’, sota la direcció i escriptura de José Rubio, traslladarà al públic a la realitat que es vivia a València entre els anys 1975 i 1985, on les tavernes es van convertir en centres de reunió per a molts joves que projectaven un país diferent.

Tot i que la demanda d’invitacions no s’ha pogut satisfer en estes dues sessions, recordem que la intenció de José Rubio és que ‘La Tasca del Sifoner’ es represente en el Gran Teatre quan es produïsca la seua reobertura.

D’altra banda, demà dissabte també a les 19.30 hores i a la Casa de la Cultura, tenen una cita amb Camerata Lírica i el seu espectacle ‘Grandes Dúos de la Zarzuela’. El tenor Jorge Lapuerta, la soprano Inmaculada Laín i Celia Laguna al piano oferixen un programa de concert pensat per a aconseguir el major èxit amb grans obres. L’entrada té un preu de 3 euros, 2 en el cas de la reduïda.

Deixa un comentari