Agenda Cultural

La Casa de la Cultura d’Alzira acull esta vesprada una xerrada sobre Carmelina Sánchez Cutillas i ho fa amb motiu de la celebració de “l’any de Carmelina”, un homenatge que ha fet a l’escriptora l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. L’encarregada de dur a terme la xerrada serà la professora Pura Santacreu, que, a banda d’esta ponència oberta, farà tres més a diferents instituts de la ciutat. Tot, per divulgar la figura de Carmelina Sánchez com a escriptora fidel a la nostra llengua. L’acte començarà a les 19:00 hores i serà, com hem dit, a la Casa de la Cultura d’Alzira.

D’altra banda i seguint amb la programació cultural de la nostra ciutat, els recordem que demà arriba a Alzira la 8ª edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE), una edició que s’està celebrant amb totes les mesures sanitàries pertinents i que du el lema “la MICE no s’atura”.
Demà, en Alzira, donaran el tret d’eixida a esta mostra dos projeccions: a les 18:00 hores, de la pel·lícula infantil cubana Meñique i, a les 20:10 hores, de la pel·lícula india The last color. Serà a la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari