AGENDA: Exposició “Brico Falles Alzira”, de Víctor Boscà i “Inquietud interior” de Vicent Balaguer

Esta vesprada s’inauguren a Alzira dos exposicions d’artistes alzirenys. A les 19:30, al Museu Faller d’Alzira es presenta Brico Falles Alzira, la maqueta de peces lego de Víctor Boscà.
L’alzireny Víctor Boscà va ser guanyador l’any passat del concurs estatal Lego Master’s per el seus treballs amb estes peces. Després del seu èxit, va començar a treballar en l’obra lego d’una recreació del centre històric d’Alzira i alguns dels principals monuments com el santuari de la verge del lluch, fent referència a les Festes de Setmana Santa

Enguany torna a exposar a Alzira junt amb la Falla Germanies, però la temàtica seran els Falles, una altra de les festes més importants de la ciutat. La idea d’enguany era representar una escena fallera, en este cas l’ofrena. L’artista ha representat a escala l’acte de l’ofrena al seu pas per la Plaça Major, amb tot tipus de detall.

D’altra banda, hui també a les 20, a la Casa de la Cultura s’inaugura l’exposició d’art de l’alzireny Vicent Balaguer, anomenada “Inquietud Interior”. Una col·lecció que mostra el sentiment d’inquietud que sentim tots els essers humans, i en concret els artistes quan creen les seues obres. L’obra d’Inquietud interior guarda una estreta relació amb una altra coleccio de l’autor, el niño interior.
L’exposició, que s’inaugura hui, permaneixerà oberta al public fins al dia 6 d’abril. L’autor, a més de convidar a tota la ciutadania a acudir, ha explicat que qualsevol persona interessada pot contactar amb ell a través del seu compte d’Instagram Vicent.vitaminaa i visitar l’exposció amb ell per coneixer els detalls de les obres.

Categories Cultura

Deixa un comentari