AGENDA: Nanofest, cinema i Dia de la Mare al Gran Teatre

Tardeo (de 19 a 22h)

  • DJ Joselu a Habana
  • DJ Lalo a Havok2
  • DJ Piki al Bar Montecarlo
  • Espectacle de flamenc a Barbas

I esta vesprada a les 20h, Club Cinema Alzira presenta “Un amor” a la Casa de la Cultura. Un drama romàntic d’Isabel Coixet que conta la historia de Nat, de trenta anys. Després de fugir de la seua vida estressant a la ciutat es refugia a un xicotet poble rural. Després de bregar amb l’hostilitat de la persona que li lloga la casa i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es veu obligada a acceptar una proposició sexual inquietant que li fa el seu veí Andreas. Una trobada estranya i confusa que donarà lloc a una passió obsessiva i desbordant. Encara poden comprar entrades a través de notikumi.com. Val 3 euros l’entrada i 2 la reduida, no es recomana per a menors de setze anys.

El plat fort de l’genda cultural será demà amb el Nanofest 2024, la 8na edició. Enguany es ret homenatge a l’escriptor Vicent Andrés Estellés, pel centenari del seu naixement. La programció inclou tallers, jocs de taula, música i llibres. Els convidats són Dani Miquel, Nanets Band Rock i la Factoria de Sons.

Tindrà lloc des de les 10.30 a les 19 al Parc de l’Alquenència.

 

Per últim, amb motiu del Dia de la Mare, este diumenge, la Regidoria de Festes ha preparat al Gran Teatre un espectacle de varietats amb la cantant de cançó espanyola Maria Jose Navarro, qui retrà un tribut a les cantants Rocio Dúrcal i  Isabel Pantoja. També actuarà Carlos Luna, transformista que combina en les seues actuacions l’humor, la música i l’emoció. L’espectacle es completa amb l’actuació de Charly, humorista i mentalista que ha sigut finalista de Got Talent.

L’actuació tindrà lloc diumenge a les 18.30 en el Gran Teatre d’Alzira i l’entrada és totalment gratuïta. Escoltem les paraules de Mar Chordà.

I d’altra banda, la Germandat de María Madre convida a tota la ciutadania a cel·lebrar amb motiu del Dia de la Mare l’Eucaristia i posterior besamans a la Verge.

La cel·lebració será a les 12h en la parroquia de San Juan Bautista. A més, es farà una recollida solidària d’aliments per a Càritas de San Juan. El que més necessiten és sucre, nocilla, colacao, galletes, arròs, paté, tonyina o tomaca fregida, però qualsevol aliment és benvingut.

Deixa un comentari