AGENDA: Teatre “Infinita”, rap a ritme d’Estellés i Aljazzira Jazz Club

Les activitats culturals d’esta vesprada comencen amb el Taller de Poesia Rap “Estellés a ritme de Rap. Serà esta vesprada a les 18 a la Biblioteca. Es recomana per a xiquets entre 10 i 14 i cal inscripció prèvia a la Biblioteca o telefonant al 962 01 29 81. L’objectiu del taller és apropar la poesia d’Estellés al rap entre la joventut, inspirant-los a llegir i crear els seus propis versos. Es parlarà breument de la història del Hip-Hop i de la figura d’Estellés, i rapejaran els poemes del poeta.
Més tard a les 20.30, el gran teatre acull Infinita, una obra de la compañía La Figuera Infinita baix la dirección de Manuel Maestro. Infinita parla de la llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen, sense haver de donar tantes explicacions.
A través de dos dones, actrius i mares, travessades pel binomi maternitat-vocació, viatjaran pels moments més dolços, mes tendres, més amargs i més còmics del seu camí. Faran visible el seu dolor, la seua alegria i les seues contradiccions. Està recomanada per a majors de 16 anys, és un espectacle en valencià i de comèdia. Les entrades costen 8 euros, la normal i 6 la reduida.
Demà dissabte, a les 19.30 a la Casa de la Cultura actuació d’Aljazzira Jazz Club amb Miquel Alvarez Group. Miquel Àlvarez (contrabaix), Perico Sambeat (saxos alt i soprano), Albert Sanz (piano), Sergio Martínez (percussió), Andreu Pitarch (bateria) i Rafael Vargas El Chino (cant i palmes)
El projecte Miquel Àlvarez Group naix de la necessitat de trobar una veu que incloga les dos grans influències del compositor, el flamenc i el jazz, que amb el pas dels anys s’han convertit a poc a poc en la seua prioritat estètica. L’entrada són 3 euros i 2 la reduida.

La Jornada de l’Arbre organitzaada per Interpreta Natura s’ha ajornat al 10 de març. A

Deixa un comentari