AGENDA

Cap de setmana complet per als més menuts amb el final de la primera mostra d’arts escèniques per a la primera infància. Esta vesprada, actuació del Gran Jordiet a la Casa de la Cultura a partir de les 17.30.

Dissabte a les 18 h. la companya granadina Lasal presenta l’espectacle Lalú. Un espectacle especialment recomanat per a xiquetes i xiquets d’1 a 3 anys.

I diumenge, per a tancar esta primera mostra s’unixen el teatre, la música i l’art . Mira Rosa presentà l’obra per a xiquets i xiquetes entre 1 a i 6 anys, Pazifico, Un espectacle que els parla als menuts de la salut del fons marí de la ma de les pallasses Coral i Pupetes.
Després de l’espectacle, concert al Pati porticat a càrrec de Pan-Ku Duo i també es podrà contemplar una instal·lació marina. I és que la situació pandèmica obliga a buscar alternatives al contacte directe amb els més menuts i presentar propostes com esta instal·lació més visual. Rosana Mira

I si els agrada el cinema, el Club Cinema Alzira els oferix l’oportunitat de disfrutar de la comèdia de Woody Allen, A rainy day in New York.
Hui, a partir de les 19.30 h a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Deixa un comentari