Al voltant de 6.000 euros s’han recaptat este cap de setmana a Alzira a favor d’Adrián Fernández

Seguim amb el cas de l’alzireny Adrián Fernández, que ja porta dos dies fora de la Unitat de Cures Intensives de l’hospital de Cancún, on va ingressar fa dos setmanes amb una parada cardiorrespiratoria.

Durant este temps, la ciutat d’Alzira s’ha volcat amb la causa solidària, amb la recaptació de fons per a la família. Este passat cap de setmana ha tingut lloc la sessió de meditació a càrrec d’Alzira Medita, una caminata solidària, un festival i el concert del multiinstrumentista Abraham Cupeiro i la Societat Musical d’Alzira. Entre totes estes iniciatives, s’han recaptat al voltant de 6.000 euros.

D’altra banda, encara hi ha previstes tres activitats solidàries més. En primer lloc, des de la falla Sant Roc amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa, l’Ajuntament d’Alzira i diverses empreses han organitzat una caminada solidària el pròxim divendres 24 de maig que eixirà a les 20 hores des de la plaça Major de la ciutat. Els dorsals a un preu de 5 euros ja s’han posat a la venda en diversos establiments comercials de la ciutat, com Ecoviajes, Recambios Colón o l’Algas Beer Club, a més de la seu del club d’atletisme. Després, el divendres 31 de maig a les 14:30h, l’Associació D.A.C.M.A i Cotonera events han organitzat un dinar solidari amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira. El preu del dinar és de 28 euros i inclou tres entrants, arròs al forn com a plat principal, postres i beguda i café.

Per a participar poden fer una transferència a un compte bancari expressament creat per a l’ocasió. El deixem a la noticia de la nostra pàgina web i a les xarxes socials. El període per a apuntar-se acabarà el dijous, un dia abans del dinar. A més, si no poden assitir, poden comprar un ticket 0, amb l’aportació que consideren.

Per últim, la Junta de Germandats i Confraries ha organitzat una rifa solidària amb un premi de 2 entrades al musical Aladdín i una nit en un hotel. Demà dimecres podran comprar la participació al local de la confraria. L’horari, de 19.30 a 21 de la vesprada.

Com que l’estat d’Adrián ha millorat i ja es troba a planta, la família ha comunicat que han anat baixant les despeses, però encara arriben a prop dels 5.000 euros diaris. La portaveu de la família, Marta Parada, ha donat les gràcies a tota la ciutadania perquè gràcies a les iniciatives han pogut fer front a la situació.

Deixa un comentari