ALDI ha inaugurat este matí a Alzira la seua botiga número vint a la província de València

Alzira compta des de hui amb una nova superfície d’alimentació. ALDI ha inaugurat este matí la seua botiga número 20 a la província de València i ho ha fet a Alzira. La inauguració este matí ha col·lapsat el trànsit a l’avinguda Josefina Fernández al voltant del nou establiment d’alimentació que des de primera hora comptava amb cues per accedir.

El nou supermercat, situat al carrer Verge de la Murta, 58, compta amb una sala de vendes de més de 1.000 m² i una plantilla de 14 treballadors. En la nova botiga, es pot accedir a més 2.000 productes nacionals i locals, un 86% de marca pròpia i més d’un 80% d’origen nacional. Per a oferir vies d’estalvi als seus clients, la cadena de supermercats revisa periòdicament els seus preus i processos i estableix relacions de confiança i a llarg termini amb un nombre reduït de proveïdors locals, també de la Comunitat Valenciana. Tot això permet a la multinacional alemanya oferir un assortiment amb poques referències i de marca pròpia, que es complementa amb ofertes i promocions puntuals en categories bàsiques.

Amb la inauguració d’Alzira, l’empresa referma la seua presència a la Comunitat Valenciana. ALDI oferix en la nova botiga d’Alzira prop de 30 ofertes en productes bàsics i frescos, a més dels seus preus habituals, per a celebrar la seua obertura a la ciutat, que ha estat rebuda amb molt de públic.

Deixa un comentari