Alzira celebra el Dia dels Museus amb un concert de la Societat Musical al MUMA i la presentació de diverses obres d’art dels museu

Hui es commemora el Dia Internacional dels Museus. Una celebració que arrancava ahir a Alzira amb una conferència al MUMA i que continua al llarg de la setmana amb diverses activitats. Esta vesprada a les set, concert de la Societat Musical d’Alzira.

La commemoració del Dia dels Museus es traslladava este matí al Museu de la Ciutat de València per inaugurar una mostra en què l’art alzireny també ha estat present. El MUMA ha cedit l’obra ‘Tres roses en un pomell’ de Teodor Andreu a l’exposició ‘La ciudad de los artistas. Joaquín Sorolla y el Palacio de las Artes e Industrias de Valencia’, que podrà visitar-se fins a desembre d’enguany. La celebració continua esta vesprada a Alzira amb un concert de la Societat Musical al pati del MUMA, una iniciativa que es repetirà en juny. Agustí Ferrer, director del Museu, explicava que es tracta de reivindicar la música com a art immaterial.

Demà a les 19:30, el saló d’actes del MUMA acollirà la conferència “El biodeteriorament a les col·leccions: el cas de ‘Tocando la Guitarra’ de Bartolomé Mongrell”. L’alzireny encarregat de l’estudi de la conservació d’esta obra, Agustí Sala, estarà acompanyat per les professores de l’Institut de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València, Pilar Bosch i Susana Martín.

L’activitat es completa amb dos nous taller de lego en el marc de l’exposició ‘Peçart’ demà a les 17:30 i a les 18:30. Encara queden places.

Deixa un comentari