Alzira conforma el nou Consell Municipal Agrari, l’òrgan consultiu que tractarà d’aportar solucions als entrebancs de l’agricultura alzirenya

D’ara endavant, el nou Consell Municipal Agrari d’Alzira es reunirá periòdicament per a tractar els problemes que afecten als cultius i als productors alzirenys. Ahir a la vesprada es va constituir esta legislatura de l’òrgan presidit per Enrique Montalvà, regidor d’Agricultura. El consell tindrà representació diversa, amb agricultors, representants dels partits polítics, sindicats i associacions del sector agrari. A l’acte d’ahir, també assistiren un policía de la Guarderia Rural, un tècnic de Medi Ambient i la cap de servei d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat. Enrique Montalvá, regidor d’Agricultura i Serveis per a la Ciutat i president del Consell, va presentar als membres d’este Consell, entre els quals es troben representants dels partits polítics, dels sindicats i representants d’associacions del sector agrari. Segons Enrique Montalvà, la reunió va ser molt positiva i es preveu que la pròxima siga la primer quinzena de febrero. Es tractaren assumptes com la neteja i control de parcel·les abandonades, solucions contra les plagues, sobretot pel que fa al caqui i també es parlà de les mocions que han passat pel Ple des de l’inici de la legislatura.
També es va plantejar la idea de construir un insectari comarcal, una sol·licitud que va fer Enrique Montalvà a Javier Bartolomé, Secretari Autonòmic d’Agricultura, en la reunió de fa unes setmanes.

Deixa un comentari