Alzira acull un congrés europeu d’ocupació juvenil

Alzira acull estos dies el projecte europeu “Youth Initiatives for Employment” on es tracta de compartir les polítiques d’ocupació juvenil que es realitzen en aquestes entitats per desenvolupar activitats formatives i laborals.

El programa d’esta trobada internacional inclou la presentació de les iniciatives de cadascun dels representants europeus amb la visita a les instal·lacions dedicades a la formació d’IDEA , de la Mancomunitat de la Ribera Alta i al Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta, entre d’altres.

El cost d’aquest projecte, finançat per fons europeus, és de 58.000 euros i segons ha explicat Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’ IDEA, es tracta d’una trobada internacional amb entitats de la UE que ofereixen formació i programes de treball, de mobilitat europea i Erasmus+, per tal de millorar en les experiències que s’ofereixen en cadascun dels seus centres. Hi participen representants del Regne Unit, la Universitat de Tessàlia (Grècia), el Comú de Cremona (Itàlia) i entitats d’Àustria i els Països Baixos.

Deixa un comentari