Alzira convoca un minut de silenci per l’últim assassinat masclista produït a Villena

L’Ajuntament d’Alzira ha convocat un minut de silenci hui dimarts, dia 9 de juliol, a les 12.00 hores a la porta de l’Ajuntament com a mostra de condemna per l’assassinat masclista d’una dona en el municipi de Villena.
La regidora de Serveis Socials, Amèlia Blanquer ha sigut hui l’encarregada de dirigir-se a les persones que s’han concentrat en esta convocatòria que es fa a cada Ajuntament davant un cas de violència de gènere. Blanquer a més de mostrar el condol amb els familiars i amics de la víctima s’ha referit a la necessitat de treballar diàriament des de les institucions i de de la població,en la igualtat, per a evitar estes situacions que deriven en violència masclista.
Recordem que el matrimoni va ser trobat mort este divendres en una vivenda situada en una partida rural del municipi alacantí de Villena, on l’home, de 69 anys, estava penjat i la dona, de 67, prostrada en un llit. La investigació posterior ha desvelat que la dona va morir a mans del seu marit, que després es va suïcidar. Amb Rosa, que no estava en el sistema VioGén, són ja tres les víctimes de violència de gènere en la Comunitat Valenciana en el que portem d’any i 20 a Espanya.