Alzira es promociona mundialment a l’estant de FITUR

Esta setmana es du a terme la fira més importat de turisme que es celebra a l’Estat Espanyol, FIITUR, tot un referent dins el sector i una finestra al món indispensable per a mostrar els atractius de qualsevol destinació turística. En guany, Alzira estarà present per tal de mostrar alguns dels seus atractius patrimonials, festius i culinaris, en una edició on Alzira tindrà una intensa presència i participació entre el proper dimecres fins dissabte.

Entre els actes programats tindrà lloc el dimecres 23 un showcooking per tal de donar difusió al III Concurs Nacional d’Espardenyà que se celebrarà a Alzira el diumenge 10 de març.

Les Falles, seran protagonistes també el dimecres 23 i el dijous 24  amb la participació del president de la Junta Local Fallera, Jaume Bohigues i les falleres majors d’Alzira 2019, Mercedes Bohigues i Inés Brines, que estaran presents per tal difondre les Falles i de lluir els trages de valenciana, amb l’espolí model Alzira, que cada edició de FITUR aconseguix atraure centenars de visitants.

La Setmana Santa alzirenya també tindrà la seua representació el divendres 25 amb la companyia de Vicent Fàbregues , president de la Junta de Germandats i Confraries i els clavaris majors del 2019, Nacho Ríos i Rosana Peris.

El dissabte 26 una representació del Grup de Danses, dels Moros i Cristians la Vila d’Alzira, i dels tambors i bombos de la nostra ciutat, per tal de celebrar a la fira de turisme més important del món la designació de la Tamborada com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, destaca també la presentació interactiva que enguany mostrarà Alzira a FITUR i la importància de la fira per a difondre les festes i tradicions, patrimoni cultural, així com la gastronomia de la nostra localitat.

Deixa un comentari