Alzira premia la falla més sostenible

L’Ajuntament premia la falla més ecològica d’Alzira amb 1500 euros. El Departament d’Agricultura i Medi ambient de l’Ajuntament d’Alzira convoca la segona edició del premi “Comissió fallera més ecològica i respectuosa amb el medi ambient”, en el qual podran participar totes les comissions del municipi d’Alzira que utilitzen en els seus monuments fallers materials tradicionals, tals com la fusta, palla, cartó, fang o l’argila, entre altres.

Des del divendres dia 1 de març fins al dijous 7 de març, els interessats a participar hauran de presentar en l’Oficina de La Clau una memòria descriptiva on consten els materials utilitzats en el monument, el tractament decoratiu per a l’acabat d’aquest, així com els components utilitzats per a la base. Ha d’ especificar -se si es presenta el monument gran, l’infantil o tots dos.

S’atorgaran dos premis, un per a la secció gran valorat en 1.500€ i un altre per a la secció infantil e en 750€, tots dos s’adjudicaran al monument faller que millor s’adapten als requisits exposats.

A l’enllaç següent es poden consultar les bases reguladores del premi. També poden trobar-les a la pàgina web de l’Ajuntament d’Alzira , a l’adreça mediambient@alzira.es o al número de telèfon 96 245 92 69.

Categories Falles

Deixa un comentari