Alzira Ràdio col·labora activament en les jornades Ràdio i podcast a l’aula que se celebren divendres i dissabte

Divendres s’enceten a Alzira les jornades sobre Ràdio i podcast a l’aula organitzades pel CEFIRE Específic de plurilingüisme amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i d’Alzira Ràdio. Diego Gómez, alcalde d’Alzira, i  la directora del Cefire de Plurilingüisme, Margarida Castellano donaran la benvinguda als participants.

Amb estes jornades, dirigides a docents, es pretén apropar l’ampli ventall de possibilitats que ofereixen la ràdio i el podcast en el treball d’aula, i també adoptar-lo com a projecte global de centre, que permet abastar nivells encara més amplis.

Divendres està programada una taula redona, ponències i tallers de formació inicial, a més de l’intercanvi d’experiències que ja s’han posat en marxa distints centres educatius valencians. I dissabte la jornada se centrarà fonamentalment en els tallers impartits per Alzira Ràdio sobre guió, locució i publicació del podcast  i finalitzarà amb la presentació d’experiències en els centres educatius valencians.

Es tracta d’unes jornades adaptades al món de la ràdio que comptaran amb música en directe, amb la participació de l’Ensemble del CEFIRE de Gandia un plus que ens ajudarà a gaudir i entendre la importància dels autors i dels intèrprets en un món tan mediatitzat com el que ens ha tocat viure.

Nelo Gómez, actor i presentador alzireny, será el responsable de conduir les jornades, on també participaran: Alba Veryser, ponent Ràdio Escola i curs Ràdio i podcast CEFIREs, Macarena Tabacco, pionera a la introducció de la ràdio als centres d’Alzira, Natxo Moral, (Un Entre Tants) de la Xarxa TIC en valencià, Albert Vicent, responsable de Projecció Social de la SAMC o els treballadors d’Alzira Ràdio, que aportaran les seues experiencies a l’àmbit educatiu, entre altres.

Deixa un comentari