Alzira Ràdio presenta la seua nova imatge

Hui vos presentem el nou logo de l’emissora. Es tracta de la proposta guanyadora del concurs de disseny del logo que s’encetava el passat mes de juliol. Un disseny fàcilment reconeixible, amb una personalitat potent, fresca i clarament renovada. La gama cromàtica utilitzada és el magenta, un color lligat a la creativitat, vitalitat i frescor, que trenca amb la imatge anterior.

 

Es tracta de la proposta guanyadora del concurs de disseny del logo que s’encetava el passat mes de juliol. La idea d’una ràdio propera i participativa és la que ha motivat que s’optara per una convocatòria oberta on es dona la paraula als ciutadans. A l’acte han estat presents, Diego Gómez, alcalde d’Alzira i responsable de l’emissora municipal, els treballadors i col·laboradors d’Alzira Ràdio i part dels membres del jurat. En total s’han presentat 40 propostes, entre les que s’ha premiat “Ones” de Carles Esteban Garcia. La proposta guanyadora és un disseny fàcilment reconeixible, amb una personalitat potent, fresca i clarament renovada. La gama cromàtica utilitzada és el magenta, un color lligat a la creativitat, vitalitat i frescor, que trenca amb la imatge anterior. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha insistit en el fet de encarar una nova etapa de la radio adoptant esta nova imatge i el que representa. Oferir una ràdio que vol fer-se més próxima en el dia a dia de la nostra Ciutat, vol estar present al carrer i acostar-se també a l’actualitat de la comarca. Es tracta d’una solució gràfica simple i neta. En paraules del guanyador, Carles Esteban “Amb el canvi de la identitat, pretenc aconseguir reforçar la precepció del mitjà com una marca natural, pròxima, versátil i curiosa. Ara toca adoptar-la i sentir-la com a pròpia, fer-la crèixer, que siga una ensenya visible, per a donar impuls a l’activitat” El jurat encarregat de valorar les propostes ha estat format per dos membres de l’equip d’Alzira Ràdio, dos experts en disseny gràfic, la tècnica de comunicació de l’Ajuntament d’Alzira i l’Alcalde d’Alzira.

Alzira Ràdio

Alzira Ràdio és una emissora municipal amb 22 anys d’antiguetat, que va nàixer com a projecte final d’un taller de ràdio organitzat per l’Ajuntament. Es va inaugurar oficialment el 23 de maig de 1995. En 2016, després d’una fase de deu anys com a empresa pública, va tornar a formar part de l’Ajuntament.