Alzira renova per quarta vegada la distinció de Ciutat Amiga de la Infància per fomentar la participació de xiquets i xiquetes en les decisions per a la ciutat

Alzira renova el reconeixemnt que atorga UNICEF com a Ciutat Amiga de la Infància pel compromís del govern local amb el compliment dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents.
En la reunió cel·lebrada el passat 27 de novembre, el Ministeri de Joventut i Infància, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, l’Institut Universitari de Necessitats i Drets de la Infància i l’Adolescència i UNICEF Espanya, acordaren renovar este reconeixement a l’Ajuntament d’Alzira en el marc de la Convocatòria de Reconeixements 2023.
Alzira ja ha rebut la distinció 4 vegades per protegir els drets dels xiquets i xiquetes alzirenyes i també implementar mesures pel seu benestar.
Precisament, com explica Virtuts Piera, l’Ajuntament d’Alzira dona veu als més menuts a través del Consell i aplica les seues propostes en les mesures per a la ciutat. Este es un dels criteris on posa el focus UNICEF per a atorgar esta distinció, la participació dels xiquets i xiquetes en la vida dels municipis. A hores d’ara l’Ajuntament seguix treballant en les idees dels xiquets i xiquetes, que, com assegura Virtuts Piera, beneficien a tota la ciutadania perquè tenen una visió més ampla i creativa.

Deixa un comentari