Aprovada la licitació de les obres de rehabilitació de 15 vivendes de la Plaça Ribera, amb un pressupost de 2’1 milions d’euros

En uns dos anys s’espera que 15 vivendes de la plaça de la Ribera estiguen rehabilitats. La Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres de rehabilitació. A més, es crearan tres habitatges adaptats i s’urbanitzaran els espais lliures d’este grup de vivendes.

Les obres tindran un cost de 2’1 milions d’euros més IVA en haver-se afegit fons europeus Next Generation que augmenten en 600.000, els vora 1’5 milions d’euros previstos.

Actualment ja s’ha demolit un dels hui blocs de vivendes existents que es van construir en 1982.

Amb esta actuació es millorarà l’accessibilitat a l’espai lliure i als edificis llevant les escales actuals. A més s’aïllarà els immobles amb un nou sistema i fusteria amb doble vidre.

A més, també es recuperaran 15 habitatges que havien sigut assaltats. Després de rehabilitats s’adjudicaran en règim de lloguer social. Així mateix, es reformaran diversos locals situats a la planta baixa per convertir-los en tres habitatges adaptats per a persones amb discapacitat.

Deixa un comentari