Un equip del parc de bombers d’Alzira, tercers en una de les proves d’excarceració i trauma del Mundial d’esta disciplina.

Un equip del parc de bombers d’Alzira ha sigut tercer en una de les tres proves de la competició mundial d’excarceració i trauma el World Rescue Challenge, que enguany s’ha dut a terme Lanzarote. Han participat 35 equips d’excarceració i 32 de trauma, de diversos punts d’Espanya, i també de distints llocs del món, com Regne Unit o Austràlia, amb un total de 17 països i vora 300 participants.

Cal destacar que el Consorci de Bombers de València ha sigut l’únic cos de bombers del món en participar amb quatre equips, dos en trauma i dos en excarceració, que van obtenir plaça per mèrits propis després dels bons resultats a l’encontre nacional de Sevilla en juny de 2023. Entre ells cal destacar l’equip 1-Alzira del consorci que ha assolit la primera posició. Un equip format per sis persones, un comandament, 4 bombers i un sanitari que participen en esta competició, que té un caràcter eminentment formati, ja que durant 4 dies duent a terme proves i maniobres simulades d’excarceracions de persones atrapades en un accident i que són avaluades per experts, que han de vore en quant de temps s’aconseguix tenint en compte la situació de salut de la víctima. tal com ho explica Javier Soler, comandament de l’equip alzireny.

L’equip del parc de bombers d’Alzira s’ha creat ara fa dos anys i és la primera vegada que hi participen, amb un resultat molt satisfactori.

Deixa un comentari