Familiars del centre Carme Picó junt a altres centres d’educació especial es concentren davant la Conselleria per reclamar el servei de bus escolar.

Este matí, representants de les associacions de famílies de centres d’educació especial de València i província s’han concentrat concentració enfront de la porta de la Conselleria d’Educació per a reclamar que se solucionen els problemes que estan tenint amb les rutes d’autobús escolar des que va començar el curs el passat 11 de setembre.
Una situació que no acaba de resoldre’s i que provoca que moltes xiquets i xiquetes no puguen anar a escola, ja que els autobusos o bé no estan adaptats o no passen com cal. Al voltant de setanta persones representants de tots estos centres s’han concentrat i han estat atesos pel Conseller d’Educació. Els ha demanat una setmana per intentar resoldre el problema, ara bé els ha explicat que no pot rescindir el contracte amb l’empresa que des de l’1 de setembre du este servei. Així ho explicava la presidenta de l’ampa del col.•legi Carme Picó d’Alzira,

Deixa un comentari