Cinc mil persones participen enguany a la cita musical del Nan@fest al Parc de l’Alquenència
El festival de la família es consolida com un referent comarcal per als xiquets i xiquetes

Al voltant de 5.000 persones van gaudir dissabte dels tallers, activitats, exposicions, cercaviles i actuacions del Nan@fest. Els xiquets i xiquetes van cantar i ballar al ritme de Ramonets, Dàmaris Gelabert i Dani Miquel.

Des de primera hora del matí, les cues foren nombroses per a participar en els diversos tallers, pujar als vehicles de protecció civil o conduir al parc d’educació vial. El Nan@fest comptà als diversos espais amb activitats d’animació, contacontes, presentació de llibres o demostracions de música o esport al llarg de tota la jornada. Un grapat d’activitats totalment gratuïtes.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, va agrair als assistents la seua acollida i els va animar a participar en tota la programació cultural municipal. Aranda explicava que enguany, des de primera hora del matí, es veia més gent que mai i s’han superat les expectatives de quatre mil persones que es feien a primera hora del dissabte.

La gran afluència al Parc de l’Alquenència al llarg de tota la jornada i el nombre d’activitats a través de cinquanta espais distribuïts en tot el parc consolida esta cita com a comarcal. No sols alzirenys i alzirenyes, sinó moltes famílies de la Ribera vingueren a Alzira a disfrutar de la jornada. Per a Diego Gómez, la consolidació del Nanofest consolida també Alzira com un referent comarcal, després de la capitalitat cultural.

Deixa un comentari