Ciutadans demana que es milloren els accessos a l’escoleta de la Muntanyeta, al igual que s’està peatonalitzant altres llocs de la ciutat

Ciutadans Alzira ha reiterat la necessitat de millorar l’entorn de la Muntanyeta, un prec que ja ha fet al plenari, perquè sobretot es tracta de millorar l’entorn de l’esecola infantil. Des d’esta formació política, s’enten que s’ha d’apostar per millorar els accessos a tots els centres escolars, també esl que estan en la perifèria.
El Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) Alzira Miguel Vidal ha sol·licitat en el Ple Municipal “la millora de l’entorn de La Muntanyeta. Vidal destaca que “és necessari millorar este entorn, especialment el referent a l’accessibilitat a la *escoleta, la qual resulta bastant perillosa per a les famílies. És per això, que insta al govern a que no sols promoga conversions en zona de vianants en el centre urbà o millores en nous espais i accessos en l’anell verd, sinó que també es preocupe d’aquelles zones que estan més allunyades del centre de la ciutat.
Al mateix temps que ha advertit que és millor actuar a temps que lamentar-se d’alguna tragedia, tot i que ja porta ja diversos anys reclamant una millora de l’entorn, que done seguretat als més menuts.

Deixa un comentari